Commissions

Commissions: gesloten

Houdt bij het bestellen van een commission rekening met een wachttijd van minimaal 2-4 weken. De wachttijd is afhankelijk van het aantal commissions dat voor u is geplaatst en met de drukte van mijn studie.

Wat is een commisson?
Een commission is een hobbyhorse bestelling op aanvraag. Hierbij maak ik de hobbyhorse helemaal naar jou wensen. Ik kan een echt paard namaken maar je kunt ook je eigen droomhobbyhorse ontwerpen!

Alle hobbyhorses worden handgemaakt met gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. De stof die ik gebruik is velboa, deze wordt verstevigd met vlieseline. Hierdoor ontstaat een zachte, aaibare hobbyhorse die stevig is en zijn vorm behoudt. De schaduwen worden gemaakt met airbrush. Hiermee kunnen de verfijnende en realistische schaduwen helemaal naar jou wens op de hobbyhorse worden gemaakt. Uiteraard wordt de hobbyhorse geleverd met stok. Deze stok is met tape stevig bevestigd aan de hobbyhorse.
Zo kun je meteen een ritje maken met je nieuwe hobbyhorse!

Hoeveel kost een hobbyhorse commission?
De prijs voor een hobbyhorse commission ligt tussen de €160 en de €210. De prijs hangt af van onder andere de moeilijkheid van het paard, de lengte van de manen, de soort stof en de grote van een eventuele aftekening. Zo kost een hobbyhorse met vlekken of een bijzondere vachtkleur bijvoorbeeld meer dan een paard met een simpele vachtkleur. In overleg kan er ook tuig bij een hobbyhorse worden besteld.

De verzendkosten zijn:
Binnen Nederland €8,70.
Naar België €12,70

Hoe bestel ik een commission?
Om een commission te bestellen kunt u een email sturen naar hobbyhorsemaker@gmail.com. Vertel hierin duidelijk wat voor hobbyhorse u in gedachten heeft. Voeg bij voorkeur ook een foto of tekening toe. Ik zal u laten weten of het mogelijk is om de gewenste hobbyhorse bij mij te laten maken en wat de totaalprijs wordt.

Welk tuig kan ik bij een commission bestellen?
Bijna alle soorten hoofdstellen die er zijn voor een echt paard kunnen ook voor een hobbyhorse worden gemaakt. Stuur gerust om email om te overleggen over de mogelijkheden. Naast hoofdstellen kunnen er ook halsters en ander tuig uit de webshop bij worden besteld. Alle prijzen van de hoofdstellen zijn inclusief teugels, een watertrens bit en een basic frontriem. Mocht u een ander bit willen kunt u dit uiteraard laten weten, dit heeft mogelijk een meerprijs (afhankelijk van het soort bit). Kijk bij de bitten op mijn website om te zien welke bitten u in het hoofdstel kunt laten zetten. De meeste hoofdstellen worden zo gemaakt dat de bitten verwisselbaar zijn, u kunt er dus ook later nog een ander bit bij kopen.

Borsttuig met martingaal: €25 
Engels hoofdstel: €40
Mexicaans hoofdstel: €45
Stang en trens hoofdstel: €55 
Frontriem met diamantjes: €7,50

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
De commission bestelling wordt verzonden in een grote stevige doos waar de hobbyhorse met stok helemaal in past. De hobbyhorse wordt netjes ingepakt met vloeipapier en opvulmateriaal en daarna wordt de doos dichtgeplakt met stevige tape. De verzending gaat via Postnl en het pakket wordt aagetekend of verzekerd verzonden. Dit betekent dat de waarde van het pakket (deels) kan worden vergoed bij eventuele schade of vermissing.Mexicaans hoofdstel met borsttuig en martingaal


Commission 15-11-2020

NKA Commission
NKA Commission
NKA Hobbyhorse
© 2020 - 2024 hobbyhorse_maker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel